BAHAR'I DOĞADA SELAMLAMAK: SÜMER'İN GENÇLİK KMAPI'NDAKİ BİR GÜNÜ

Sümer İlkokulu öğrencileri, Cuma günü Fındıklı Gençlik Kampı'nda doğayla iç içe bir gün geçirdi. Öğrenciler, güzel havanın tadını çıkarırken çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdi. Bu etkinlik, öğrencilerin doğayla buluşup keyifli zaman geçirmesini sağladığı gibi öğretmenlerin de baharı karşılamak için kapalı alanlardan uzaklaşmalarına imkan tanıdı.

Sümer İlkokulu öğrencileri, geçtiğimiz Cuma günü okulun düzenlediği etkinlik kapsamında Fındıklı Gençlik Kampı'nda bir araya geldi. Öğrenciler, kamp alanında çeşitli etkinliklerle doğayla iç içe bir gün geçirdi. Bu etkinlik, öğrencilerin doğa ile buluşmasını sağlayarak onların doğal çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağladı.

Güzel havanın tadını çıkaran öğrenciler, kamp alanında piknik yapmanın yanı sıra doğa yürüyüşleri, voleybol maçları ve açık hava oyunları gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Doğa ile iç içe olmanın verdiği huzur ve mutlulukla öğrenciler, stres atma ve yeni deneyimler kazanma fırsatı buldular.

Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de etkinliğe katılarak baharı karşılamak ve güzel havanın tadını çıkarmak için kapalı alanlardan uzaklaştılar. Öğretmenler, öğrencilerle birlikte doğa etkinliklerine katılarak öğrencilerle daha yakın bir iletişim kurma fırsatı buldular. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmesi ve doğaya olan ilgilerini artırması açısından önemli olduğu belirtildi.

Sümer İlkokulu, doğayla iç içe etkinliklerin öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu katkılar sağladığını vurgulayarak, benzer etkinliklerin düzenlenmesinin devam edeceğini belirtti.

02-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 14:48 - Görüntülenme: 20