Hayal Atölyesinde Sanat Galerisi ile Kişisel Sergi Düzenledik

Sümer İlkokulu'nun 3. sınıf öğrencisi Tuğçe Töngel'in, okulun hayal atölyesinde düzenlenen kişisel gelişim sergisinde büyük bir başarıya imza attı. Sergi, öğrencilerin yaratıcılığını ve yeteneklerini sergileme fırsatı tanıdı. Tuğçe'nin eserleri, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sümer İlkokulu, öğrencilerinin yaratıcılığını ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. Bu etkinliklerden biri de okulun hayal atölyesinde düzenlenen kişisel gelişim sergisi oldu. Sergide, öğrenciler kendi yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetme fırsatı buldular.

Tuğçe Töngelin'in ailesi de sergiye büyük destek verdi. Eserlerini sergilemek için uzun süre emek harcayan Tuğçe, ziyaretçilerden gelen olumlu geri bildirimlerle gurur duyduğunu belirtti. Sergi, okulun öğrencilere sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerle destek verme vizyonunun bir parçası olarak önemli bir adımı temsil ediyor.

Sümer İlkokulu, öğrencilerinin sanat ve kişisel gelişim alanlarında kendilerini ifade etmelerini teşvik etmeye devam edeceklerini belirtti. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin özgüvenlerini artırdığı ve kendilerini keşfetmelerine olanak sağladığı vurgulanarak, gelecekte benzer etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor.

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 14:39 - Görüntülenme: 12