Sümer Okulu, E-Twinning Eğitimi İle Öğretmenlerin Mesleki Gelişimine Katkı Sağlıyor.

Sümer Okulu, çağdaş eğitim yöntemleriyle öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla önemli bir adım attı. Okul, E-Twinning Eğitimi'ni Özge Beyaz önderliğinde gerçekleştirerek öğretmenlerin uluslararası işbirliği projelerinde daha özgüvenli olmalarını sağladı. Bu eğitim, öğretmenlerin dijital teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak öğrenme ve öğretme süreçlerini zenginleştirmelerine olanak tanıdı. Öğretmenler, E-Twinning Eğitimi sayesinde uluslararası projelerde yer alırken, aynı zamanda farklı kültürleri ve öğretim pratiklerini keşfetme fırsatı buldular. Sümer Okulu, bu tür eğitimlerle öğretmenlerinin profesyonel gelişimine katkı sağlayarak öğrencilerine uluslararası düzeyde rekabetçi bir eğitim sunma hedefini güçlendiriyor.

Sümer Okulu, öğretmenlerinin uluslararası eğitim platformlarında etkin rol alabilmeleri ve öğrencilerine daha zengin bir eğitim deneyimi sunabilmeleri için E-Twinning Eğitimi gibi önemli girişimlerde bulunuyor. Bu eğitimler, öğretmenlere dijital teknolojileri etkin bir şekilde kullanma becerisi kazandırmanın yanı sıra, uluslararası işbirliği projelerinde yer alırken ihtiyaç duyulan iletişim ve liderlik becerilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Öğretmenler, bu tür eğitimler sayesinde farklı kültürlerle etkileşimde bulunma ve küresel perspektif kazanma şansı elde ediyorlar. Ayrıca, uluslararası işbirliği projelerinde yer alarak öğrencilerine daha çeşitli ve yenilikçi öğrenme yöntemleri sunma imkanı buluyorlar. Sümer Okulu'nun bu yaklaşımı, öğretmenlerin profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, öğrencilerin küresel vatandaşlar olarak yetişmelerine de önemli bir katkı sağlıyor. Bu şekilde, okul sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda öğrencilerin küresel dünya ile etkileşim halinde olmalarına ve çok kültürlü ortamlarda başarılı bir şekilde iletişim kurmalarına da odaklanarak onları geleceğe hazırlıyor.

27-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:19 - Görüntülenme: 23