Sümer Okulu Öğrencileri Yerli Girişim Sergisiyle Önemli Ziyaretçileri Ağırladı.

Sümer Okulu öğrencileri, Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası kapsamında önemli bir etkinliğe imza attı. Okul, kendi geliştirdikleri şirketler ve Türk üreticiliğini destekleyici projelerle dolu yerli girişim sergisini düzenledi. Sergiye, Vali, İl ve İlçe Milli Eğitim Bakanları ve Kaymakam da katılarak öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Öğrencilerin yatırımcı olarak geldiği bu etkinlik, ziyaretçiler üzerinde büyük etki bıraktı.

Sümer Okulu öğrencilerinin düzenlediği yerli girişim sergisi, Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası'nda önemli bir buluşma noktası oldu. Okulun öğrencileri, kendi geliştirdikleri şirketler ve Türk üreticiliğini destekleyici projelerle yatırımcılar ve yetkilileri ağırladı. Ziyaretçiler, öğrencilerin yaratıcılığına ve girişimcilik ruhuna tanık olarak büyük bir etkiyle ayrıldılar. Bu tür etkinlikler, öğrencilere pratik iş deneyimi kazandırmanın yanı sıra yerli üretimi ve girişimciliği destekleyerek toplumun ekonomik kalkınmasına da katkı sağlıyor.

Sümer Okulu öğrencileri, yerli girişim sergisine gelen ziyaretçiler arasında yer alan Vali, İl ve İlçe Milli Eğitim Bakanları ve Kaymakam gibi yetkilileri, kendi geliştirdikleri yerli şirketlerle yatırımcı gibi karşıladılar. Öğrenciler, yatırımcı gibi gelen ziyaretçileri, yerli şirketlerine yatırım yapmaya ikna etmeye çalıştılar. Bu etkinlik, öğrencilerin girişimcilik becerilerini sergilemelerinin yanı sıra, yerli üretimi ve girişimciliği desteklemeye yönelik bir platform olarak da önem taşıdı. Ziyaretçilerin, öğrencilerin özverili çalışmalarını görmesi ve desteklemesi, geleceğin girişimcilerine ve yerli üreticilere verilecek destek açısından büyük önem taşıyor.

27-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:28 - Görüntülenme: 31