Sümer Okulu Öğretmenleri, Mesleki Gelişim ve Yurtdışında Eğitim Bilim Söyleşisinde Sümeyra Yakar'ı Ağırladı

Sümer Okulu, öğretmenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlamak ve uluslararası öğrenme deneyimlerini paylaşmak amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okul, Yurtdışında Eğitim Bilimleri alanında uzmanlaşmış Sümeyra Yakar'ı konuk etti. Yakar, öğretmenlerle gerçekleştirilen söyleşi ve paylaşım oturumunda kendi birikimlerini aktararak okul öğretmenlerine önemli katkılarda bulundu. Etkinlik boyunca, eğitim alanındaki güncel gelişmeler, yenilikçi öğretim metotları ve öğrenci merkezli yaklaşımlar üzerine değerli tartışmalar gerçekleştirildi. Sümer Okulu öğretmenleri, Yakar'ın deneyimlerinden ve bilgi birikiminden ilham alarak mesleki yolculuklarında yeni ufuklar keşfetme fırsatı buldular. Bu tür etkinlikler, okulun öğretmenlerine sürekli olarak kendilerini geliştirme ve öğrencilerine daha iyi bir eğitim sunma konusunda motivasyon ve destek sağlamaya devam ediyor.

Sümer Okulu'nun düzenlediği Mesleki Gelişim ve Yurtdışında Eğitim Bilim Söyleşisi, öğretmenler için ilham verici bir buluşma noktası oldu. Sümeyra Yakar'ın deneyimleri ve bilgi birikimi, öğretmenlere sadece mesleklerinde değil, aynı zamanda kişisel gelişimlerinde de yeni ufuklar açtı. Yakar'ın aktardığı yenilikçi öğretim metotları ve öğrenci merkezli yaklaşımlar, katılımcıların eğitimdeki perspektiflerini zenginleştirdi. Bu söyleşi, öğretmenlerin sadece bilgi paylaşımı değil, aynı zamanda deneyimlerini birbirleriyle paylaşma ve birbirlerinden öğrenme fırsatı buldukları bir platform oldu. Sümer Okulu'nun bu tür etkinliklerle öğretmenlerini sürekli olarak desteklemesi ve mesleki gelişimlerine katkı sağlaması, okulun eğitim anlayışının kalitesini ve öğrencilerine sunduğu eğitim hizmetinin etkinliğini artırıyor.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:10 - Görüntülenme: 16