Sümer Okulu, Renkli Aktivitelerle Dolu Bir Dönem Sonu Faaliyet Haftası Geçirdi.

Sümer Okulu öğrencileri, dönem sonu faaliyet haftasında birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu bir zaman geçirdi. Okul, öğrencilerin hem öğrenmeye devam etmelerini hem de eğlenmelerini sağlamak amacıyla çeşitli aktiviteler düzenledi. Bu etkinlikler arasında, okuma saati, bağımsız filmler saati, geleneksel oyunlar, konser ve bilgi yarışması gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Sümer Okulu, aynı zamanda ilk sömestrın veda partisi için de renkli bir organizasyon gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu etkinliklerde hem arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiler hem de farklı alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Bu tür faaliyetler, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırmanın yanı sıra okula bağlılık duygularını güçlendirerek motivasyonlarını artırıyor.

Sümer Okulu, dönem sonu faaliyet haftasında öğrencilere unutulmaz bir deneyim sunmak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Okuma saati, bağımsız filmler saati, geleneksel oyunlar, konser ve bilgi yarışması gibi renkli aktiviteler öğrencilerin ilgisini çekti ve katılımı artırdı. Ayrıca, okulun ilk sömestra veda partisi, öğrencilerin yarıyıl tatiline neşeli bir veda etmelerini sağladı. Bu etkinlikler, öğrencilerin dönem boyunca edindikleri bilgi ve becerileri uygulama fırsatı bulmalarına ve aynı zamanda sosyal ilişkilerini güçlendirmelerine olanak tanıdı. Sümer Okulu'nun bu tür etkinlikleri düzenleyerek öğrencilerin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlaması, okulun öğrenci merkezli bir eğitim anlayışını benimsediğinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

27-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:34 - Görüntülenme: 18