Sümer Okulu'nda ÖRAV ile Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi

Öğretmen Akademisi Vakfı, öğretmenleri güçlendirmek ve liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediği "Öğrenen Lider Öğretmen" eğitimini Türkiye'ye duyurdu. Fındıklı'daki Sümer Okulu'nda gerçekleştirilen eğitim, 2 gün boyunca öğretmenlere pek çok etkinlik ve aktiviteyle dolu bir deneyim sundu. Eğitim boyunca öğretmenler, yenilikçi öğretim yöntemleri, liderlik becerileri ve kişisel gelişim konularında yoğun bir programı tamamladılar. Hem eğlenip hem öğrendikleri etkinliklerle dolu günler, öğretmenlerin motivasyonunu artırdı ve yeni ufuklar açtı.

27-02-202427-02-2024Sümer Okulu'nda gerçekleştirilen "Öğrenen Lider Öğretmen" eğitimi, öğretmenlerin sadece bilgi aktaran değil, aynı zamanda öğrenen ve öğretme sürecini sürekli geliştiren liderler olmalarını hedefliyor. Eğitimdeki interaktif etkinlikler ve uygulamalı dersler, öğretmenlerin sınıf içinde ve dışında öğrencilere daha etkili bir şekilde rehberlik etmelerini sağlamak için tasarlandı. Bu tür eğitim programları, öğretmenlerin pedagojik yaklaşımlarını yenileyerek öğrencilerinin potansiyellerini maksimize etmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda eğitim sistemine de katkı sağlayarak kaliteli bir eğitim anlayışının yaygınlaşmasına destek oluyor.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:02 - Görüntülenme: 15