Sümer Okulu, TRT Radyo'da Yaşayan Nefes Alan Projesiyle Örnek Oluyor.

Sümer Okulu, Yaşayan Nefes Alan Projesi kapsamında Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarından biri olan TRT'nin dikkatini çekmeyi başardı. Örnek okul olarak seçilen Sümer Okulu, TRT Haber'den sonra bu kez de TRT Radyo'da sesini Türkiye'ye duyuruyor. Okulun çevresel sürdürülebilirlik ve yeşil alanları artırma çalışmaları, TRT Radyo aracılığıyla geniş kitlelere ulaşarak çevre bilincinin artmasına katkı sağlıyor. Sümer Okulu'nun bu başarısı, sadece eğitimde değil, çevresel konularda da öncü bir rol üstlendiğini gösteriyor.

Sümer Okulu, çevre bilincini yaygınlaştırmak ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yürüttüğü Yaşayan Nefes Alan Projesi ile Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarından biri olan TRT'nin dikkatini çekti. Okul, örnek bir eğitim kurumu olarak seçilerek TRT Haber'den sonra bu kez de TRT Radyo'da sesini duyurmayı başardı. TRT Radyo aracılığıyla yapılan yayınlar, okulun çevre dostu uygulamalarını ve yeşil alanları artırma çabalarını geniş kitlelere ulaştırarak çevre bilincinin yaygınlaşmasına önemli katkılar sağlıyor. Bu başarı, Sümer Okulu'nun sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk alanlarında da öncü bir rol üstlendiğini gösteriyor. Okulun çevre odaklı projeleri, öğrencilerin çevre bilinci kazanmalarına ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma konusundaki sorumluluklarını anlamalarına yardımcı olurken, aynı zamanda toplumda da çevre duyarlılığının artmasına öncülük ediyor.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:41 - Görüntülenme: 29